inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor Nr 62468

Taggar: #fototapeter

Fototapet Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor Nr 62468

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor". Produkten "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara blommiga fototapeten "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Magnoliens subtilitet - rosa-vita blomma på en bakgrund av vita träplankor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte