inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Magic of the Moment Nr 63835

Taggar: #fototapeter

Fototapet Magic of the Moment Nr 63835

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Magic of the Moment"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Magic of the Moment" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Magic of the Moment". Produkten "Magic of the Moment" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Magic of the Moment" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blommiga fototapeten "Magic of the Moment" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Magic of the Moment" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Magic of the Moment". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte