inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Glittrande pärlor - rosa magnoliablommor på subtilt mönstrad bakgrund Nr 64023

Taggar: #fototapeter

Fototapet Glittrande pärlor - rosa magnoliablommor på subtilt mönstrad bakgrund Nr 64023

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Pink Pearls"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Pink Pearls" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, vågor, rosa, vit, magnolior, pärla, Juvel oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Pink Pearls". Produkten "Pink Pearls" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Pink Pearls" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Pink Pearls" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Pink Pearls" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Pink Pearls". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte