inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Flower Luxury Nr 64394

Fototapet Flower Luxury Nr 64394

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Flower Luxury"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Flower Luxury" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, mönster, magnolior, ruter oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Flower Luxury". Produkten "Flower Luxury" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Flower Luxury" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna fototapeten med blommor "Flower Luxury" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Flower Luxury" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Flower Luxury". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte