inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Floral Glow Nr 63892

Fototapet Floral Glow Nr 63892

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Floral Glow"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Floral Glow" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, färgrik, glans, sol, magnolior oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Floral Glow". Produkten "Floral Glow" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Floral Glow" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blommiga fototapeten "Floral Glow" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Floral Glow" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Floral Glow". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte