inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delikata magnolior - blommor på subtilt mönstrad bakgrund med glans Nr 64110

Taggar: #fototapeter

Fototapet Delikata magnolior - blommor på subtilt mönstrad bakgrund med glans Nr 64110

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Floral Poetry"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Floral Poetry" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, abstrakt, växter, blommor, modern, glans, vågor, magnolior oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Floral Poetry". Produkten "Floral Poetry" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Floral Poetry" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blom-tapeten "Floral Poetry" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Floral Poetry" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Floral Poetry". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte