inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Concert of Dreams Nr 64896

Fototapet Concert of Dreams Nr 64896

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Concert of Dreams"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Concert of Dreams" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, glans, vågor, sol, magnolior oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Concert of Dreams". Produkten "Concert of Dreams" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Concert of Dreams" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Concert of Dreams" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Concert of Dreams" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Concert of Dreams". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte