inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommande magnoliablommor med mönster - lila blommor med diamantmönster Nr 64395

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommande magnoliablommor med mönster - lila blommor med diamantmönster Nr 64395

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Sweet Elegance"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Sweet Elegance" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, bakgrund, färgrik, mönster, magnolior, ruter oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Sweet Elegance". Produkten "Sweet Elegance" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sweet Elegance" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Sweet Elegance" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Sweet Elegance" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Sweet Elegance". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte