inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma Nr 60413

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma Nr 60413

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma". Produkten "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna fototapeten med blommor "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Blommande magnolia - växtmotiv med närbild på magnoliablomma". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte