inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor Nr 63832

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor Nr 63832

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor". Produkten "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blom-tapeten "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Blommande magnolia - rosa-vit blomma på abstrakt bakgrund med vågor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte