inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Beauty of Magnolia Nr 61895

Fototapet Beauty of Magnolia Nr 61895

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Beauty of Magnolia"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Beauty of Magnolia" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, rosa, magnolior oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Beauty of Magnolia". Produkten "Beauty of Magnolia" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Beauty of Magnolia" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blommiga fototapeten "Beauty of Magnolia" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Beauty of Magnolia" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Beauty of Magnolia". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte