inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans Nr 60112

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans Nr 60112

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans". Produkten "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blommiga fototapeten "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vita blommor - vita liljor med lila ornament på bakgrund med glans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte