inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans Nr 64638

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans Nr 64638

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans". Produkten "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blommiga fototapeten "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Burgundy, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Vita blommor på grå bakgrund - blomstermotiv av liljor med ljusglans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte