inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Princess of Brightness Nr 64485

Fototapet Princess of Brightness Nr 64485

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommiga fototapeter "Princess of Brightness"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Princess of Brightness" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, abstrakt, växter, blommor, färgrik, glans, vågor, liljor oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Princess of Brightness". Produkten "Princess of Brightness" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Princess of Brightness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blom-tapeten "Princess of Brightness" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Gul, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Princess of Brightness" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Princess of Brightness". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte