inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Nostalgic peace Nr 60126

Taggar: #fototapeter

Fototapet Nostalgic peace Nr 60126

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Nostalgic peace"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Nostalgic peace" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Nostalgic peace". Produkten "Nostalgic peace" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Nostalgic peace" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga fototapeten med blommor "Nostalgic peace" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Nostalgic peace" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Nostalgic peace". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte