inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ljus och mörker - liljor på subtil bakgrund med mönster och glans Nr 64484

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ljus och mörker - liljor på subtil bakgrund med mönster och glans Nr 64484

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Guardian of Brightness"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Guardian of Brightness" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, abstrakt, växter, blommor, färgrik, glans, vågor, liljor, rosa oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Guardian of Brightness". Produkten "Guardian of Brightness" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Guardian of Brightness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Guardian of Brightness" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Guardian of Brightness" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Guardian of Brightness". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte