inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Lily in shades of green Nr 60738

Fototapet Lily in shades of green Nr 60738

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lily in shades of green"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Lily in shades of green" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, liljor, hjärtan oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Lily in shades of green". Produkten "Lily in shades of green" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lily in shades of green" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blommiga fototapeten "Lily in shades of green" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Lily in shades of green" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Lily in shades of green". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte