inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lily - Flower of Masters Nr 64639

Fototapet Lily - Flower of Masters Nr 64639

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Lily - Flower of Masters"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Lily - Flower of Masters" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, färgrik, glans, liljor, grön, ljus oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Lily - Flower of Masters". Produkten "Lily - Flower of Masters" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Lily - Flower of Masters" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "Lily - Flower of Masters" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Lily - Flower of Masters" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Lily - Flower of Masters". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte