inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lilies and gold Nr 62277

Fototapet Lilies and gold Nr 62277

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Lilies and gold"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Lilies and gold" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, modern, liljor, guldig, grafiskt mönster oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Lilies and gold". Produkten "Lilies and gold" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lilies and gold" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blommiga fototapeten "Lilies and gold" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Beige, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Lilies and gold" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Lilies and gold". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte