inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter Nr 62278

Taggar: #fototapeter

Fototapet Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter Nr 62278

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter". Produkten "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blommiga fototapeten "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Komposition med vita liljor - bakgrund med trendig vadderad mönstring och diamanter". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter glamour Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte