inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund Nr 62097

Taggar: #fototapeter

Fototapet Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund Nr 62097

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund". Produkten "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blom-tapeten "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Brun, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Glamourkomposition - vita liljor med guldiga spiraler på en beige bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter glamour Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte