inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Glänsande abstraktion - grafiska liljor bland bruna och beige toner Nr 64136

Taggar: #fototapeter

Fototapet Glänsande abstraktion - grafiska liljor bland bruna och beige toner Nr 64136

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Ethereal Sheen"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Ethereal Sheen" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, modern, glans, vågor, liljor, grafiskt mönster, flod oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Ethereal Sheen". Produkten "Ethereal Sheen" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ethereal Sheen" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Ethereal Sheen" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Ethereal Sheen" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Ethereal Sheen". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte