inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Flower Odyssey Nr 63833

Fototapet Flower Odyssey Nr 63833

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Flower Odyssey"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Flower Odyssey" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, modern, vågor, liljor, pärla oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Flower Odyssey". Produkten "Flower Odyssey" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Flower Odyssey" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Flower Odyssey" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Svart, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Flower Odyssey" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Flower Odyssey". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte