inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Flower Odyssey Nr 63833

Fototapet Flower Odyssey Nr 63833

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Flower Odyssey"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Flower Odyssey" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: abstrakt, natur, modern, blommor, växter, liljor, vågor, pärla oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Flower Odyssey".

Den här underbara fototapeten med blommor "Flower Odyssey" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Liljor tapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Flower Odyssey" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Flower Odyssey". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte