inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Border of Abstraction Nr 63865

Fototapet Border of Abstraction Nr 63865

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Border of Abstraction"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Border of Abstraction" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, modern, vågor, liljor, pärla oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Border of Abstraction". Produkten "Border of Abstraction" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Border of Abstraction" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blom-tapeten "Border of Abstraction" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Border of Abstraction" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Border of Abstraction". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte