inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Border of Abstraction Nr 63865

Fototapet Border of Abstraction Nr 63865

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Border of Abstraction"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Border of Abstraction" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: abstrakt, natur, modern, blommor, växter, liljor, vågor, pärla oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Border of Abstraction".

Den här moderna blom-tapeten "Border of Abstraction" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor tapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Border of Abstraction" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Border of Abstraction". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte