inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster Nr 61365

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster Nr 61365

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster". Produkten "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blom-tapeten "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Abstraktion med blommor - rosa magnolior på silverbakgrund med mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte