inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vackra känsliga körsbär blommar Nr 60707

Fototapet Vackra känsliga körsbär blommar Nr 60707

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Vackra känsliga körsbär blommar"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Vackra känsliga körsbär blommar" är det bästa exemplet. Körsbärsblommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, Asien, körsbär oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Vackra känsliga körsbär blommar".

Den här underbara fototapeten med blommor "Vackra känsliga körsbär blommar" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Körsbärsblommor tapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Vackra känsliga körsbär blommar" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Vackra känsliga körsbär blommar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte