inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration Nr 60657

Taggar: #fototapeter

Fototapet Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration Nr 60657

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration" är det bästa exemplet. Körsbärsblommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration". Produkten "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Körsbärsblommor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Symbol för Japan - körsbärsblommor sakura - ljust växtmotiv med japansk inspiration". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte