inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar Nr 60732

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar Nr 60732

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar". Produkten "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vintage - äng och färgrik natur med fantasifulla blommor och fjärilar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte