inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund Nr 60464

Taggar: #fototapeter

Fototapet Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund Nr 60464

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund". Produkten "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Prästkragar på blå äng - blomma i makrouppfattning på växtbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte