inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar Nr 60470

Taggar: #fototapeter

Fototapet Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar Nr 60470

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar". Produkten "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Prästkragar - morgondagg och landskapsvy med blommor i vattendroppar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte