inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel Nr 60466

Taggar: #fototapeter

Fototapet Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel Nr 60466

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel". Produkten "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga fototapeten med blommor "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Prästkragar - landskapsvy med äng och närbild på blommor mot blå himmel". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte