inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Morgon äng Nr 60478

Taggar: #fototapeter

Fototapet Morgon äng Nr 60478

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Morgon äng"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Morgon äng" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Morgon äng". Produkten "Morgon äng" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Morgon äng" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Morgon äng" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Morgon äng" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Morgon äng". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte