inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen Nr 59922

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen Nr 59922

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen". Produkten "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga blommiga fototapeten "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Fuchsia-färgad äng - blomsteräng med träd och moln på himlen". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte