inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund Nr 60480

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund Nr 60480

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund". Produkten "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Röd, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Färgglad äng - naturliga blommor i energifyllda färger på ljus bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte