inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Cereal field Nr 60462

Taggar: #fototapeter

Fototapet Cereal field Nr 60462

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Cereal field"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Cereal field" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Cereal field". Produkten "Cereal field" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Cereal field" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Cereal field" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Cereal field" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Cereal field". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Äng
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte