inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund Nr 60484

Taggar: #fototapeter

Fototapet Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund Nr 60484

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund". Produkten "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Äng - i morgonsolens sken - blomma i vattendroppar mot himmelsbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte