inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden Nr 61046

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden Nr 61046

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden"

Är Fototapet "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" ifrån kategorin Trä (Huvudfärg: Brun) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Stamstockar - mönster av trästammar med sprickor för eldstaden" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter rustika Fototapeter kolonial Fototapeter trä
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte