inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Asian History Nr 64886

Fototapet Asian History Nr 64886

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Asian History"

Unika tapet "Asian History" i kategorin Trä är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Asian History" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Asian History" är: växter, bakgrund, färgrik, textur, trä, mönster, bambu oraz fototapeter.

Fototapet "Asian History" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Asian History" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Asian History" som en tvättbar tapet "Asian History", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Asian History" är Blå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Asian History" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Asian History" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Asian History" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter trä
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte