inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel Nr 60952

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel Nr 60952

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel"

Gillar du Fototapet "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel"? dekorativa motiv fototapeter är bland de senaste trenderna den här säsongen .

Mer än fototapeter "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel" vi rekommenderar även andra intressanta motiv under kategorin Tegel. Både "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel" fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men för offentliga platser som kontor, restauranger eller väntrum.

Monteringen av moderna tapeter "fototapeter Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel" snabb : produkten är redan indelad i 50cm bred rulle som du kan sätta upp enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett lämpligt lim kan du få tag i hos byggvaruhus. För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av dekorativa fondtapeter "Vit 3D-effekt av tegel - bakgrund med textur av vit rå tegel" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under hittar du under "Lägg till tillbehör".

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte