tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Fototapet Tegelvägg, Nr 60948

Fototapet Tegelvägg, Nr 60948

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Tegelvägg"

Tapet "Tegelvägg" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Tegelvägg" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tegelvägg" är: bakgrund, textur, mönster, tegel oraz fototapeter.

Fototapet "Tegelvägg" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Tegelvägg" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Tegelvägg" är Marinblå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Tegelvägg" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Tegelvägg" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Tegelvägg" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.