inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar Nr 60951

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar Nr 60951

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar"

Fototapet "Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar" och andra fototapeter i kategorin Tegel som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på fleecetapeten "Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Lego av tegelstenar - bakgrund med en neutral mönster av stenmur i form av tegelstenar" är ett mönster som skapats av designexperter av våra designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga fototapeter i kategorin Tegel? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter provensalska Fototapeter rustika Fototapeter tegel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte