inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Summer drizzle Nr 61074

Fototapet Summer drizzle Nr 61074

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Summer drizzle"

Tapet "Summer drizzle" i kategorin Bakgrunder och mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Summer drizzle" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Summer drizzle" är: bakgrund, vatten oraz fototapeter.

Fototapet "Summer drizzle" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Summer drizzle" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Summer drizzle" som en tvättbar tapet "Summer drizzle", som låter dig utsmycka badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Summer drizzle" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Summer drizzle" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Summer drizzle" och andra tapeter ifrån kategorin Bakgrunder och mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Summer drizzle" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte