inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna Nr 60988

Taggar: #fototapeter

Fototapet Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna Nr 60988

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna"

Är Fototapet "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" ifrån kategorin Sten (Huvudfärg: Beige) ärknutna till följande motiv: fototapeter. Fototapet "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Varm eftermiddag - bakgrund med stenmur och röd murgröna" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster Fototapeter blommigt Fototapeter blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte