tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Pebbles, Nr 60132

Fototapet Pebbles, Nr 60132

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Pebbles"

Tapet "Pebbles" i kategorin Sten är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Pebbles" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pebbles" är: bakgrund, modern, textur, arkitektur, urban, sten oraz fototapeter.

Fototapet "Pebbles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pebbles" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Pebbles" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pebbles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Pebbles" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Pebbles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.