inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Grey Emperor Nr 64827

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grey Emperor Nr 64827

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Grey Emperor"

Fototapet "Grey Emperor" och andra fleece fototapeter i kategorin Sten som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och mönsterna Grå på fototapeten "Grey Emperor" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: fototapeter, arkitektur, modern, urban, betong, textur, bakgrund oraz grå.

Alla moderna tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Grey Emperor" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

Fototapet "Grey Emperor" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö. Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du andra trendiga tapeter i kategorin Sten? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik olika tapeter från bimago i galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte