inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater Nr 60970

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater Nr 60970

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater"

Fototapet "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater" i kategorin Sten hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra moderna tapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . fototapet "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater" huvudfärgen Grå, och dekorativa motiv:

Fototapet "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater" och fler fototapeter i kategorin Sten tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder är 100% säker och hälsosam . Därför kan du tryggt tillämpa "Geometrisk abstraktion - grå stenbakgrund med mönster av vita kvadrater"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte