inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten Nr 64885

Taggar: #fototapeter

Fototapet Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten Nr 64885

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten"

Dekorativa tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" i kategorin Sten är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" är: fototapeter.

Fototapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" som en vattentäta tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. av färgerna på tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Chokladstenar - bakgrund med 3D-väggmönster av brun sten" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter industriella Fototapeter provensalska Fototapeter rustika Fototapeter sten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte