inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock Nr 60975

Taggar: #fototapeter

Fototapet Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock Nr 60975

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock"

Dekorativa tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" i kategorin Sten är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" är: fototapeter.

Fototapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" som en vattentät tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Betonlawin - bakgrund i olika nyanser av grått med sten- och betongblock" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte