inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster Nr 61060

Taggar: #fototapeter

Fototapet Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster Nr 61060

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster"

Gillar du Fototapet "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster"? dekorativa motiv fototapeter passar utmärkt som tapet .

Mer än fototapeter "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster" vi rekommenderar även andra intressanta motiv under kategorin Bakgrunder och mönster. Både "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster" moderna fototapeter är perfekta inte bara som dekoration i {sovrummet, vardagsrummet eller köket | sovrummet, arbetsrummet eller matsalen men också för offentliga platser som skolor, restauranger eller medicinska kontor .

Monteringen av dekorativa "fototapeter Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster" snabb : produkten är redan indelad i 50cm bred rulle applicera enkelt på väggen med tapetklister. Tapeten "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster" kräver ingen användning av speciella tillbehör: ett lämpligt lim kan du få tag i hos byggvaruhus. För din bekvämlighet, tillsammans med din beställning av moderna fototapeter "Regn - grått motiv med regndroppar som rinner på imfönster" kan du också beställa tapetserar-kit, mer info om detta under finns under "Lägg till tillbehör".

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster Fototapeter för hemmet Fototapeter badrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte