inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022/05/19 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Mosaik av färger Nr 61067

Fototapet Mosaik av färger Nr 61067

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Mosaik av färger"

Är Fototapet "Mosaik av färger" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Mosaik av färger" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Mosaik av färger" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Färgstarkt) ärknutna till följande motiv: bakgrund, modern, färgrik, mosaik oraz fototapeter. Fototapet "Mosaik av färger" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Mosaik av färger" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Mosaik av färger" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte